153
HABERLER
Kayseri Ulaşım A.Ş / HABERLER
3 TEMMUZ DÜNYA MAKİNİSTLER GÜNÜ KUTLANDI
4 Temmuz 2018 Çarşamba

Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu “3 Temmuz Dünya Makinistler Günü” nedeniyle Kayseri Ulaşım A.Ş. bünyesindeki makinistleri ziyaret ederek makinistler gününü kutladı. 

Kayseri Ulaşım A.Ş. bünyesinde hafif raylı sistem araçlarını kullanan personelleri dinlenme salonlarında ziyaret eden Genel Müdür Feyzullah Gündoğdu, hem makinistler gününü kutladı hem de operasyonel çalışmalar hakkında  detaylı bilgiler aldı. Makinistlerin Kayseri halkı için çok önemli bir hizmete aracılık ettiğini vurgulayan Gündoğdu, makinistlerin insan odaklı bir çalışma ortamında görev yapıyor olmasından dolayı her an kontrollü ve motivasyonlarını yüksek tutmaları gerektiğini, doğası gereği makinist mesleğinin stresli bir iş olduğunu ancak makinist arkadaşların bu stresin üstesinden kolaylıkla gelebildiklerinin altını çizdi.

Gündoğdu, Kayseri Ulaşım A.Ş. makinistlerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı noktalarında gece gündüz demeden vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayan tüm makinistlerin de “Dünya Makinistler Günü”nü kutlayarak iş hayatlarında başarılar diledi. 

 

GÖRSELLER
  
Destek hattı
Bizi takip edin!        
Web tasarım firmaları
© Copyright 2017 | Tüm hakları saklıdır. Web tasarım Medyatör