153
HABERLER
Kayseri Ulaşım A.Ş / HABERLER
Kayseri Ulaşım AŞ’ den Geleceğe Nefes
28 Kasım 2019 Perşembe

Kayseri Ulaşım A.Ş geleneksel hale getirdiği ağaç bayramının 5. sini düzenledi.

Ulaşım A.Ş çevre duyarlılığı, temiz enerji kullanımı, karbon emisyonlarını azaltma gibi çevre ve sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında ve sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü ağaç bayramını bu yıl da çalışanları ve aileleri ile birlikte gerçekleştirdi. Sarımsaklı Barajı bölgesinde yapılan fidan dikme etkinliğinde 500 fidan toprakla buluştu. Kayseri Ulaşım A.Ş çalışanları, eş ve çocuklarının büyük ilgi gösterdiği fidan dikme etkinliğine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ile birlikte fidan diken Büyükkılıç: “Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak bizim sorumluluğumuz ve bunun için, geleceğe nefes olmak için buradayız, bu etkinliği yavrularımızla yapıyor olmak, onlara da doğa ve ağaç sevgisini bu yaşlarda vermek geleceğimizi kurtaracaktır inşallah” dedi. Bu etkinliği her sene aksatmadan gerçekleştiren Ulaşım A.Ş Genel Müdürümüz Feyzullah Gündoğdu’ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum diyen Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Ulaşım A.Ş’nin çevre kapsamındaki çalışmaları:

2011 den beri ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesine sahip ve çalışmalarını bu yönetim sistemi ve yasal mevzuat çerçevesinde yürütmekte.

2016 dan beri TSE ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgesine sahip.

Ayrıca 14064 Sera Gazı Salınımı Ölçüm ve Doğrulama Sistemi kapsamında sera gazı salınımı ölçmüş ve Karbon Saydamlık Raporuna katılım sağlamıştır. Bununla birlikte bilimsel tabanlı emisyon azaltma hedefi belirleme taahhüdünde bulunan Kayseri Ulaşım A.Ş. Turkiye'de Karbon Saydamlık Projesine rapor veren tek toplu taşıma şirketidir.  Kaybis(Kayseri Bisiklet Sistemi), elektrikli ve doğalgazlı otobüsler, enerji verimli ürünler ve süreçler kullanan Kayseri Ulaşım A.Ş çevre duyarlılığını ve çevreye dair projelerini devam ettirecektir.

  
Destek hattı
Bizi takip edin!        
Web tasarım firmaları
© Copyright 2017 | Tüm hakları saklıdır. Web tasarım Medyatör