153
HABERLER
Kayseri Ulaşım A.Ş / HABERLER
KAYSERİ ULAŞIM’DAN 3. ULAŞIM ÇALIŞTAYI
8 Ekim 2018 Pazartesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ulaşım Çalıştayı sona erdi. Çalıştay kapsamında Kayseri Ulaşım A.Ş. personelleri, toplu taşıma alanında yapılan araştırma ve yenilikçi yaklaşımlar hakkında sunumlar yaptı.

Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği Ulaşım Çalıştayı’na; Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Ferhat Bingöl, Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Kayseri Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Erkan, KalDer Kayseri İl Temsilcisi Salih Yalçın ve Kayseri Ulaşım A.Ş.’den birçok personel katıldı.

Çalıştay kapsamında açılış konuşmasını yapan Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdür Feyzullah Gündoğdu konuşmasında; Kayseri Ulaşım A.Ş. yöneticileri ve tüm çalışanlarının ülkemizde ve Dünya’da toplu taşıma alanında uygulanan yenilikçi çalışmalardan ve teknolojik yatırımlardan haberdar olması gerektiğini dile getirerek, bu kapsamda yapılan çalıştay ile operasyonel ve yönetişim konularında toplu taşıma alanındaki sorunların tespiti, yenilikçi çalışmaların uygulanabilirliğinin denetlenmesi ve teknolojik alt yapı çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verileceğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından; “Toplu Taşımada Dijitalleşme, Akıllı Telefon Uygulamaları: Kartsız Bilet Kullanımı, Ülkemizdeki Otopark İşletmeleri ve Uygulamaları, Toplu Taşımada Yenilikçi Alternatif Gelir Kaynakları, Hızlı Trenler ve Hızlı Tren Ağları, Otonom Metro Swot Analizi ve Kayseri İçin İdeal Metro Sistemi Uygulaması gibi ulaşım alanında birçok çalışma üzerine Kayseri Ulaşım A.Ş. personelleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Sunumların ardından kapanış konuşmasını yapan Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, çalıştayın tüm katılımcılara çok faydalı olacağına inandığını dile getirerek yapılan sunumlarda personellerin, dijital teknolojinin toplu taşıma sistemlerine uygulanabilirliği konusuna yoğunluk göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Bu çalıştaydan çıkan sonuçların, toplu taşıma hizmetinde yapılacak inovatif çalışmalara yeni bir bakış açısı getirebileceğini de sözlerine ekledi.

  
Destek hattı
Bizi takip edin!        
Web tasarım firmaları
© Copyright 2017 | Tüm hakları saklıdır. Web tasarım Medyatör